Företagets namn - Företagsmeddelande
RSS

Senaste inläggen

valpar på äventyr
Snart sex veckor gamla
några nya bilder
fem veckor gamla
hänt i veckan :-)

Kategorier

Valpar 2015
drivs av

Min blogg

Valparna är nu 3.veckor gamla

Nu har det gott några dagar sedan jag skrev någonting här. Tiden går så fort och ibland önskar jag mig att dagen skulle har några fler timmar :-)  Ute är det bara regn och regn, sommaren lyser med sin frånvaro och här inne i valprummet är det varmt och gosig. 

Trots att det är sommar, så har Vattenfall ändå sina problem och vi en hel del strömavbrott som stör mitt internet. .. och min uppkoppling här ute på landet.

Våra små sötnosar har hunnit bli tre veckor i dag! Nemi har fullt upp med sina små. Nu är det full fart  i lådan, det knuffas och buffas, leksaker provas på sin hållbarhet (ingen fara än utan tänder), men i alla fall. De utvecklas som de ska, de små liven. Och roligare blir det för varje dag, för nu kommer de och sätter sig nära en och tittar med sina små ögon så att man bara smälter.

Vi har varit också en hel del sysselsatta med att hitta namn till våra små. Efter mycket men och fram och tillbaka, så blir det namn med C och inte något tema. Det ska bli en 
Campari (mormor) och en 
Cleo (farmor), den tredje tikens namn har vi inte riktigt klart för oss än. Sen  så blir det massa gott som får stå för magen, själ och intressen. Den spännande upplösningen kommer senast på lördag.

Nu är det så att det ösregnar, åskar och Vistaprint stödjer inte filen för mina bilder :-(
Jag hoppas att ni kan ha lite mer tålamod med mig, så försöker jag min tekniska lycka i morgon igen. 3 kommentarer på Valparna är nu 3.veckor gamla:

Kommentarer RSS
Anette on den 30 juli 2015 11:03
Vad härligt ni har det med valpmys! Spännande nu! ;)
Svara på kommentar


Boan on den 4 maj 2017 18:55
It's going to be finish of mіne day, exceрt beforе end I am rеading thіs great piece of writing to increase my knowlеdge.
Svara på kommentar


Freitag on den 8 oktober 2017 23:53
It'ѕ remаrkable designed for me to have a web pаgе, whіch is valuable in favor of my еxperience. thanks admin
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint