Företagets namn - Företagsmeddelande
RSS

Senaste inläggen

valpar på äventyr
Snart sex veckor gamla
några nya bilder
fem veckor gamla
hänt i veckan :-)

Kategorier

Valpar 2015
drivs av

Min blogg

valpar på äventyr

Tja, nu är våra valpar nästan sju veckor gamla. De har fullt upp med bus och att upptäcka världen. Varje dag händer massor med roliga saker och jag gör inte mycket annat än att titta på de små liven och njuter av varje ögonblick med de.  det fina vädret tillåter oss att vara ute nästan hela dagen antingen på terrassen eller gården.
Valparna har fått mycket besök, av sina framtida familjer, våra vänner, våra barnbarn och barnens kompisar.

Snart sex veckor gamla

Dagarna går och vi gläds åt det fina vädret. Det är mycket lek och bus i valphagen och så har vi en liten utbrytardrottning som heter Cleo som är snabb att klättra ut och ger sig ut  på äventyr.  Campari och Castor klättra ut ibland, men är inte lika ivriga, dem tycker hellre om att ligger i ett mysigt hörn. 
Både inne och ute är svabben och stora pappersrullar mina bästa vänner, för det är myckket kiss och bajs nu och då ligger betoningen på mycket.

några nya bilder

Valparna leker och njuter av det fina vädret. De växer så det knakar och Cappuccino väger nu redan 3034 gr. och lilla Cleo har kommit över 2000 gr sträcket. Alla andra ligger med sin vikt där emellan. 
Det är roligt att det kommer så många barn till min verkstad som gärna ville träffar valparna och leker med de. 

i verkstan
i verkstan
Campari
Campari
Castor och Campari
Castor och Campari
Cappuccino
Cappuccino
Castor
Castor
Cornelis
Cornelis
Cosima
Cosima
Cousteau, Cleo, Cosima och Cornelis
Cousteau, Cleo, Cosima och Cornelis
Cleo
Cleo
PS. Chaplins bild kunde jag inte ladda upp, gör ett nytt försök i morgon :-) DS.

fem veckor gamla

En till underbar sommar dag kunde vi njuta av. Valparna var idag lite kissiga och lortiga, så det var dags för första stora bade. På följande bilderna kan ni ser några av de nybadade små liven. Efteråt var det läget att stapla ihop sig i lilla bädden. 
Fem veckor gamla börja de bli riktiga små hundar och deras små personligheter börja lyser egenom, alla verkar vara avslappnade små varelser, lekfulla och keliga.

Efter badet
Efter badet
Cleo
Cappuccino

hänt i veckan :-)

Tiden går fort, redan om fyra veckor får våra små flyttar till sina framtida familjer som alla väntar och längtar. Några av er har varit hos oss och hälsat på, nosat och gosat med de små. Tack för alla trevliga möten och samtal med er. Det känns bara så bra.

Nu är det en hel del bys i hagen inne som ute.  Ja, slutligen kom det lite finare sommarväder och vi kan vara ute på terrassen och prova på bollhagen och vatten.

Den stora flytten och valparnas namn

I går, den 01.08.2015 var det en spännande dag för Nemi och valparna, de fick lämna sin valplåda och istället flyttade de till den större valphagen. Det var dags, för att när Nemi inte fort nog klev in i lådan så klättrade de små istället ut.  Till en början var det mycket pip och gnäll, men så småningom hittade valparna till rätta och allt  var bra igen. Mamma Nemi tyckte nog att det var skönt att lämna rummet och utanförskap.

valpbilder 21.-30.07201528.072015
28.072015
30.07.2015
30.07.2015

22.07.2015
22.07.2015
Ny dag, nytt försök :-) här kommer lite nya valpbilder
Jaha, hur har ni tänkt nu då :-)
Jaha, hur har ni tänkt nu då :-)
21.07.2015
21.07.2015

Valparna är nu 3.veckor gamla

Nu har det gott några dagar sedan jag skrev någonting här. Tiden går så fort och ibland önskar jag mig att dagen skulle har några fler timmar :-)  Ute är det bara regn och regn, sommaren lyser med sin frånvaro och här inne i valprummet är det varmt och gosig. 

Trots att det är sommar, så har Vattenfall ändå sina problem och vi en hel del strömavbrott som stör mitt internet. .. och min uppkoppling här ute på landet.

Valparnas 2.vecka

Nu är valparna inne på sin andra vecka.Tiden går så fort. Det är nästan bara två veckor kvar tills våra små valpar får möta alla våra barn och barnbarn, gästerna i verkstan m.m., men fram för allt sina nya familjer. Det kommer bli en händelserik vecka. 
Just nu mår alla bra. Nemi har hämtat sig från sin infektion och de små växer så det knakar. Det knuffas och buffas om de bästa platser hos mamma Nemi, allt är tillåtet så det kryps över och under och sparkas en hel del.

valparnas 1. veckan

Idag är valparna 6 dagar. Bortsedd ifrån att vi fick åka till sjukhuset med Nemi, har allt gått bra. Hon äter sitt antibiotika och det märks att hon mår bättre. Hon är fortfarande svår med maten, för att hon  tar sig inte så mycket tid för att resa sig upp när valparna ligger på hennes ben eller hals eller... Då får vi mata henne för hand istället och jag tror att hon gilla servicen. Valparna äter och åter och har gått upp i vikt.
Site Builder drivs av  Vistaprint