Företagets namn - Företagsmeddelande
första valpenUnder natten från söndag till måndag började Mios värkarbete, hon var orolig och flåsigoch hon fattade någ att något var på gång. 

Bakom den stängda dörren grinade mamma Nemi, vilket gjorde att även Mio började med det. tänkte att så kunde vi inte ha det, så Nemi fick komma in. Det hade en mycket lugnande effekt på Mio.

Under nästan hela valpningen låg Nemi på sängen och tittade ner i valplådan, alldeles stilla och var där fram till valp sju kl. 12.30 som tyvärr var en liten tik-ängel, sedan tyckte Mio att det räckte, med en liten ganska tyst morrning fick Nemi veta att det var dags att lämna valprummet. Och det gjorde hon också snällt.

Efter det kom två valpar till, en som levde och en liten ängel till, den gången en liten hane som föddes sist kl. 13.35. Trots våra och Mios försök lyckades vi inte att de två vände tillbaka till livet.

Den första valpen kom kl.10.32 efter tre timmar kom den sista kl.13.35

Efter första valpen visste Mio precis hur hon skulle göra och hon visade på en gång att hon komma vara en omtänksam och kärleksfull mamma åt sina valpar.

Site Builder drivs av  Vistaprint