Företagets namn - Företagsmeddelande
RSS

Senaste inläggen

valpar på äventyr
Snart sex veckor gamla
några nya bilder
fem veckor gamla
hänt i veckan :-)

Kategorier

Valpar 2015
drivs av

Min blogg

valparnas 1. veckan

Idag är valparna 6 dagar. Bortsedd ifrån att vi fick åka till sjukhuset med Nemi, har allt gått bra. Hon äter sitt antibiotika och det märks att hon mår bättre. Hon är fortfarande svår med maten, för att hon  tar sig inte så mycket tid för att resa sig upp när valparna ligger på hennes ben eller hals eller... Då får vi mata henne för hand istället och jag tror att hon gilla servicen. Valparna äter och åter och har gått upp i vikt. Pälsen växer och man kan se att de blir rätt så krulliga. Det har varit ganska lugnt i valplådan, så det gick ganska bra att sova. värmen i rummet får man stå ut med, nar sommaren utanför ändå lyser med sin frånvaro.

Nemi och valparna i väntan på behandling
Nemi och valparna i väntan på behandling
12.07.2015

mätt och belåtna
mätt och belåtna
14.07.2015
 

2 kommentarer på valparnas 1. veckan:

Kommentarer RSS
Lena Sedell on den 11 augusti 2015 22:08
Vad söta dom är, Balous små mostrar och morbröder!
Svara på kommentar


Faerber on den 13 september 2017 12:34
Good day І ɑm so thrilled I foսnd уouг ѡebsite, I гeaⅼly found you by mistake, while I was looking on Aоl for something elsе, Ꭺnyhow I am here now and would just like to say many thanks for a remarkable post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I dⲟn’t have time to look over it all at the mοment but I have saved it and also incluⅾed youг RSS feeds, s᧐ when I have time I will bе back to read ɑ great deal more, Pleaѕе dо keep up the awesome jo.
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint